vergelijk, kies en maak een afspraak

Over BesteGarage.nl

Hoe vindt u een goed visrestaurant of een romantische hotelletje in Parijs?

Door aanbevelingen van vrienden en familie en natuurlijk via vergelijkingswebsites op internet.

Dit is precies wat BesteGarage.nl consumenten biedt, maar dan op het gebied van auto onderhoud, reparatie, schadeherstel, banden, ruitschadeherstel en APK. Simpel toch?

"Voor mijn Opel ging ik naar mijn toemalige garage de APK keuring. Die middag ontving ik een telefoontje dat er van alles aan de hand was. Ik vertrouwde het niet en heb via deze site een nieuwe garage gevonden. Deze adviseert mij netjes wat echt nodig is en wat nog even kan wachten. Fijn!"

J. van Essen, Gouda

"Via BesteGarage gisteren een garage gezocht voor nieuwe voorbanden voor mijn Alfa. Vandaag zitten ze er al op! 

R. van Rooyen, Breda

"Eindelijk staat een onafhankelijke partij op die consumenten echt verder helpt. Zo ook heb ik zelfs een betrouwbare partner gevonden. Bijzonder dat die 3 straten verderop zit!"

R. van Heemkerk

Dit doen we voor autobezitters

BesteGarage.nl helpt autobezitters in het zorgeloos onderhouden en repareren van hun auto. Wij zijn zelf geen garage, maar koppelen autobezitters aan goede en betrouwbare garage. Door middel van het kenteken en de locatie adviseren wij de beste garage voor jouw auto in jouw buurt. Voor consumenten door consumenten.

Maandelijks zoeken en vinden 50.000 unieke consumenten het platform.  

Dit doen we voor autobedrijven

Autobedrijven kunnen hun bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengen bij de zoekende autobezitters. Ze voeren hun profiel in en op basis daarvan worden ze bezocht door consumenten en uiteindelijk ook weer beoordeeld. 

Ruim 13.000 autobedrijven worden op ons platform vergeleken.

Beoordelingen zijn de basis

De beste garage wordt bepaald op basis van beoordelingen van autobezitters. Niet door middel van lange vragenlijsten, maar door antwoord te geven op slechts één vraag: “Kom je de volgende keer terug?”. De beoordelingen worden omgezet in een BesteGarage.nl cijfer. Help mee en beoordeel je garage! Voor consumenten door consumenten.

BesteGarage.nl cijfer

Het gepresenteerd cijfer wordt berekent op basis van twee onderdelen, namelijk beoordelingen en volledigheid van het profiel. Lees hier meer over

Helemaal onafhankelijk

BesteGarage.nl is ons initiatief en 100% ons eigen onderneming. De berekening van de cijfers waar de bezoekers mee geadviseerd worden zijn transparant. 

Ons verdienmodel

Een platform zoals BesteGarage.nl kost een hoop geld en tijd. Wij vinden dat dit gratis toegankelijk moet zijn voor autobezitters. Autobedrijven betalen voor de regio waarin zij hun bedijf willen promoten. Daarnaast krijgen wij inkomsten uit reclame op de website.

Hoe het allemaal begon

Wij komen niet uit de automotive branche, nee wij zijn ondernemers die net als vele andere consumenten wel eens slechte ervaringen hadden met autobedrijven. Dat moet anders vonden wij! Lees hier ons hele verhaal

Contact

Heb je vragen over onze dienst? Bekijk de Veel gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag snel op weg! Contact

Garagehouder